Zelfbouw pakket

Algemeen verloop:

Wij verzorgen de volledige elektrische installatie van zowel kleine verbouwingen als volledige verkavelingprojecten, van eenvoudige schakelingen tot complexe gebouwenautomatisatie.

In deze sector bestaat ons klantenbestand vooral uit particulieren en bouwbedrijven.

Al onze werken worden uitgevoerd met gecertificeerd personeel en voorafgaand met een veiligheidsdossier waarin alle gegevens van de werf in opgenomen zijn.


Bouwen of verbouwen ?

Wij voorzien uw bouwproject van een elektrische installatie conform de huidige wetgevingen. De positie van de schakelaars, stopcontacten, e.d.  wordt vooraf met u besproken. Het merk en type van het schakelmateriaal kan u vrij kiezen.

Op het einde van de werken zullen wij de installatie afleveren met een geldig keuringsdossier en kunnen we enkel en alleen nog de nodige service aanbieden.

 

Verlichting:

Verlichting is een belangrijke factor voor het creëren van de gepaste sfeer in uw woning, tuin of handelszaak. Wij begeleiden u graag bij de juiste keuze van armaturen. Standaard of exclusief, klassiek of modern, direct of indirect, inbouw of opbouw, halogeen of ledverlichting, … er is keuze uit verschillende merken.

Indien gewenst wordt er een lichtstudie uitgewerkt voor uw project door onze lichtadviseur.

 

(Her)keuring:

Laat uw woning na aanpassingswerken controleren door een erkent keuringsorganisme. Wij kunnen dit ook voor u regelen.

Eveneens zullen we er voor zorgen dat de juiste documenten opgemaakt worden en aanwezig zijn tijdens de keuring.